Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Mietteitä valtakunnanjohtaja Pekka SiitoimestaHyvä lukijani! Aikaa on kulunut viimeisimmästä blogimerkinnästäni, mutta se ei tarkoita, ettenkö olisi harjoittanut ahkerasti salatieteitä ja sadomagiaa liike-toimien ohessa. Sitten viime kerran olen ollut putkassa, Tukholmassa, sammuneena jäisellä kynnöspellolla, ampumaradalla, panemassa huoraa kitalakeen, velkoja perimässä Kaasu-Vatasen kanssa, päivätansseissa, liikematkoilla ja lisäksi olen juonut erittäin paljon väki-viinaa, useimmiten yhdistettynä edellä mainittuihin aktiviteetteihin. Myös hengentieteen lastuja olen aina mieleen juolahtaessa kirjoittanut, mutta kunnon kumarassa tämä on osoittautunut sangen hankalaksi. Vaikka viina aiheuttaa ylen vilkasta ajatuksen juoksua ja huimia visioita, on sen käyttämisessä ajatustyön voimanlähteiksi myös huonot puolensa.

Siinä missä tietoisesti pyrkii painamaan yhtä kirjasinta, tulee helposti ankaran humalatilan vallitessa painaneeksi kolmea tai viittä, minkä johdosta teksti on vähintäänkin kryptistä seuraavana päivänä. Myöskin tietokoneen näppäimistölle vatsastani käsin oksentamani makkaraperunat tekevät näppäimistön sangen tahmeaksi ja sitä myöten sangen hankalaksi käyttää, vaikka useamman sata tikkiä Kaasu-Vatasen käsittelyn jäljiltä peräsuoleensa saanut Riitta-Liisa on parhaansa mukaan sitä yrittänyt puhdistaa. Mutta tästä minun ei pitänyt puhua, vaan kertoa näkemyksiäni Mustan Maagian Mestarista, valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimesta.

Mestari Siitoimen eläessä olimme vähemmän tekemisissä, tapasin häntä harvakseltaan vuosikymmenien kuluessa, mutta välimme eivät olleet sinällään kovin läheiset. Tuin 70-luvulla taloudellisesti väliin merkittävilläkin summilla hänen poliittista ja salatieteellistä toimintaansa, varsinkin kun valtakunnanjohtaja Siitoimella oli käyttökelpoisia kontakteja kansainvälisten onnensoturien välittäjiin. Suhteemme oli siis enemmänkin liikesuhde kuin veljeyttä Lusiferissa, vaikka intohimoisia vasemman polun kulkijoita molemmat olimme ja kumpikin tahollamme vallan villittyjä irtopillun ja väki-viinan perään.

Myös hänen poliittisia visioitaan arvostin suuresti ja arvostan edelleen. Onhan moni kansan suussa kulunut mainio aforismi häneltä lähtöisin, kuten kuolematon sutkautus, joka nostattaa melkoisen naururemakan joka kerta reserviupseerien saunailloissa: "Turha on elää, turha on kuolla, turha on vanhojen naisten vittuja nuolla, koska todellinen mies on sotilas, juoppo ja pukki. Jokainen mies itkee, nuolee vitun ja vetää käteen, mutta harva sen tunnustaa. Mutta minä natsiupseerina tunnustan ne kaikki." Viimeksi itkin katsoessani elokuvaa Top Gun, joka ei saatana sentään ole homoraina, vaikka jotkut peräreiän ritarit kehtaavat niin väittääkin, vittua olen toki nuollut siinä missä muitakin ruumiin-aukkoja ja käteen vedän tässä samalla kirjoittaessani, mikä tuli näin todistettua.

Mestari Siitoin, kuten kuka hyvänsä suuri maagi, oli myös armoton showmies ja tarinaniskijä, kun taas itse en niinkään ole kaivannut julkisuutta hengen-toimilleni. Samoin hänen lähipiirinsä lukuun ottamatta tiettyjä Mustan Veljeskunnan jäseniä olivat vähintäänkin merkillistä väkeä. Karismaattinen johto-henkilö kerää helpostikin melkoisen joukon hengenlahjoiltaan heikkomielisiä hännystelijöitä ja muita avohoitopotilaita ympärilleen. Näin kävi myös Pekka Siitoimen tapauksessa. Suurin osa näistä latvakakkosista ei kelpaisi edes saippuaksi keitettäväksi, saati sitten vakavamieliseen hengentieteen tai politiikan harjoittamiseen.

Kahden kesken kuppia ottaessamme hän oli aivan eri ihminen kuin kansainvälisen juutalaisuuden omistaman media kätyrit yrittivät uskotella. Mieleeni on jäänyt hänestä hyvinkin empaattinen, sydämensivistynyt ja rakastettava kuva. Eniten kuitenkin arvosta valtakunnanjohtaja Siitoimessa sitä ominaisuutta, että hän normeista piittaamatta eli kuten oikean soturin kuuluukin, eikä välittänyt aikalaisten kauhistelusta. Muistutettakoon nuorempia lukijoita, että johtaja Siitoin oli avoimesti natsi ja okkultisti jo vuosikymmeniä sitten, jolloin yleinen asenne-ilmapiiri oli hyvinkin suvaitsematon. Ehkä parhaiten häntä kuvaa videopalvelu Youtubessa esitetty tribuuttivideo ”Pekka Siitoimen iltarukous”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti