Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

maanantai 1. elokuuta 2011

Homovapaa RaisioOlin tässä jokunen päivä sitten rentoutumassa Turkulaisessa kylpylähotellissa kollegani Kaasu-Vatasen kanssa. Halveksuntaani osoittaakseni en mainitse tämän virkistyslaitoksen nimeä, sillä tällaista peräreiän ritarien puuhamaata en todellakaan ryhdy mainostamaan, vaikka siellä päivystääkin hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen joukko slaavilaisia huoria ja niin miesten kuin naisten yhteiskäytössä olevassa höyrysaunassa saattaa nähdä pillun jos toisenkin, jos käy flaksi. Ei.

Olin suorittamassa päivittäistä kunto-uintiani ylätasanteen uima-altaassa, kun ryhdyin ajan-kuluksi tarkastelemaan allasosaston seiniä koristelevaa seinämaalausta, joka olikin sangen elähdyttävä trooppinen maisema ja muistutti kovasti aktiivi-ajoista onnensoturina Afrikan mantereella, jolloin tuli uitua yli jos jonkinlaisen rapakon tai joen täyspakkaus selässä ja automaattiaseiden luotien ropsahdellessa veteen ympärillä. Huomioni kiinnittyi maalauksen pieneen yksityiskohtaan, jonka nähdessäni olin vetää vettä henkeeni, niin pöyristyttävä tämä näky oli.

Tämä mainitsemani yksityiskohta esitti kahta miestä, jotka kävelivät käsi kädessä pitkin hiekkarantaa. Ei tässä vielä kaikki, olipa toinen miehistä rodultaan valkoinen toisen olessa pikimusta käkkäräpäinen neekeri! Minut valtasi niin hirvittävä kuvotus, että oksensin välittömästi altaaseen karjuen kuin salvettava sika. Vähemmästäkin normaalia ihmistä ylen-annattaa, sillä tuntui kuin olisin uinut eltaantuneessa homomiesten spermassa, niin iljettävän vaikutelman tämä rietastelu antoi. Tästä tuohtuneena riensin välittömästi suihkuhuoneen puolelle ja pesin itseni tervasaippualla useamman kerran, niin homomainen oli olo.

Kaasu-Vatanen tuli myös pikimmiten pesutiloihin suuresti ihmetellen äänekästä ja kiivastahtista poistumistani allasosaston puolelta. Kun kerroin syyn, Vatas-parka oli niin järkyttynyt, että ei ollut uskoa kuulemaansa. Niinpä vein hänet katsomaan tätä rietasta iljetystä ja niin myös monessa liemessä keitetty kanssalusiferistikin hätkähti ja kalpeni, vaikka aivan vähästä ei hänen jokseenkin yksi-totista mielenrauhaansa ei järkytetä. Katsoimme parhaaksi poistua paikalta välittömästi. Vetaydyimme kylpylästä selät vastakkain perä-aukkojamme varjellaksemme, sillä homouden henki oli ylen vahvasti läsnä emmekä halunneet joutua miehimysten yllättämiksi. Kaasu-Vatanen oli niin tuohtunut, vankka hetero-aatteen kannattaja kun on, että hän oli jo kaivamassa rynnäkköhaulikkoa Mercedeksen takakontista aikessa vyöryttää kylpylähotellin vastaanottotiski. Hillitsin häntä muistuttaen Mestari Siitoimen mielisanonnasta; kosto on parhaimmillaan nautittuna kylmänä. Sitä paitsi olin jo huomannut aulassa lukuisia valvontakameroita enkä halunnut kanssalusiferistin joutuvan hankaluuksiin niinkin yhdentelevän asian kun hintinsurman tähden.

Kuten Mestari Siitoinkin herkeämättä muistutti, homot ovat yhtälailla perseestä kuin perseessä. Tunnettu toiseikkahan on, että homoilla on iljettävä mieltymys ruumiineritteisiin ja näiden miehimysten suurimpiin mielen-huveihin kuuluu imeä partnerinsa peräaukkoa, kunnes ulostepökäle tyhjiön elikkä vakuumin myötä-vaikutuksesta ajautuu väistämättä suuhun. Tätä pökälettä sitten imeskellään tai leivitellään toisten tai omalle vartalolle. Myös huumeiden käyttö on homoseksuaalien keskuudessa yleistä, sillä homojen harjoittama nyrkkipano, jossa käsivarsi työnnetään partnerin peräaukkoon joskus jopa kyynärpäätä myöten on hyvinkin kivuliasta, mistä seuraa väistämättä se, että opiaattien kulutus on sangen mittavaa. AIDSin leviämisen, suonensisäisten huumeiden ja homoseksuaalisuuden iljetyksen välillä on näinkin selkeä ja tositettavissa oleva yhteys. Myös kansainvälinen juutalaisuus on vahvasti kytkeytynyt tähän kuvioon, tämän seikan jokainen intuitiivinen ihminen väistämättä joutuu todeksi myöntämään.

Myös naishomoja tämä luonnehdinta koskee, lukuun ottamatta oikeita lesboja, joita vastaan minulla ei ole mitään. Oikeat kunnon lesbothan ovat kauniita naisellisia naisia, jotka lesbolais-sexiä harjoittaessaan parittelevat valjain varustetuilla tupla-peniksillä filmikameroiden edessä Betamax- ja VHS formaatissa. Normaalit persejalkaiset, finninaamaiset ylipainoiset naishomot sen sijaan ovat koiraslutkiakin pahempia iljetyksiä, suoranaisia homo-olion irvikuvia ruutupaitoineen ja lyhyeksi kerittyine hiuksineen. Naishomojen eduksi on toisaalta myönnettävä tosiseikka, että näistä on nyrkki-tappelussa sentään jotain vastusta miehimyksiin verrattuna. Miehimysten hakkaaminen on melko turhauttavaa, sillä ne tappelevat kuin pikkutytöt ja liiankin helposti verta roiskuessaan saattavat tartuttaa AIDSin. Homojen lyömiseen onkin parasta varata suojakäsineet, ellei peräti jousipamppu tai joku muu astalo.

Kaasu-Vatasen rauhoittamiseksi pieksimme kuitenkin varoiksi muutaman selvästi homouteen taipuvaisen, ellei peräti täyshomon nykynuoren, mokomat veltot iljetykset kun katsovat selkeästi paheksuen invapaikalle pysäköimääni Mercedestäni. Olkoonkin, että en ole invalidi, mutta sotaveteraani kuitenkin, olenhan taistellut onnen-soturina länsimaisen demokratian puolesta mutakuonoja ja vinosilmiä vastaan useammallakin rintamalla ja onhan se nyt helvetti jos tässä maassa ei sotaveteraanit edes vähän erivapauksia saa. Sitäpaitsi jos tukka on kuin pöllön oksennuspalloja täynnä, housut roikkuu persuuksissa ja naama on niin täynnä niittejä ja lävistyksiä että ei metallinpaljastimeen ole asiaa, niin ei siinä järkipuhe enää auta.

Olemme kollegani Kaasu-Vatasen kanssa näin ollen julistaneet ristiretken kansainvälisen juutalaisuuden lisäksi homoutta vastaan, semminkin kun on vaikea sanoa mitä eroa edellämainituilla käytännössä on. Aivan aluksi julistamme kotikaupunkini Raision homovapaaksi vyöhykkeeksi. Eli varoitan teitä miehimykset ja naishomot, imeskelkää peräaukkoja, syökää ulostetta ja venytelkää toistenne perä-aukkoja ihan jossain muualla kun täällä! Olkaa varoitettu!

Lusiferin nimeen

Leon Kosmos


1 kommentti:

  1. Toisaalta, eikös Mestari Siitoin (hakaristi olkoon hänen kanssaan) ole maininnut teoksissaan tästä? Mestari Siitoimen (hakaristi olkoon hänen kanssaan) teoksissa on mainittu, että homosexuaalit voivat hekin suorittaa riittejään Saatanan kunniaksi homosexuaalisia temppuja tehden? Saatana, Lucifer ja Jeesus-Kristus ovat ainakin Mestari Siitoimen (hakaristi olkoon hänen kanssaan) erillisiä olentoja, joiden yläpuolella vallitsee Isä-Jumala, jonka olemuksen emanaatioita sefirot ovat?

    Lucifer ja Jeesus-Kristus ilmeisesti siis kavahtavat homosexuaalisuutta, mutta Saatana ei?

    Onko siis niin, että Mestari Siitoimen (hakaristi olkoon hänen kanssaan)hengentieteellisiä opetuksia seuraavan homosexuaalin on valittava Saatana-loosin jäsenyys?

    Onhan siinä alaloosien rituaalitoiminnassa kai sekin, että Lucifer- ja Saatana-loosien jäsenet voivat osallistua siihen siemennesteen pallogrillirituaaliin, mutta Kristus-loosin jäsenet ei?

    VastaaPoista