Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kakkakuningatar Viola ja vallan olemus
Hyvä lukijani. Siitä on kotvanen aikaa, kun olen viimeksi sinua lähestynyt blogini välityksellä. Syytä tähän en osaa hetikohta sanoa, onhan niin, että henkisessä kehityksessä pidemmällä olevat entiteetit elävät niin sanottua mysteeriaikaa, joka on riippuvainen havainnoitsijan suhteesta tapahtumain laatuun ja määrään, ei niinkään minuutteihin, tunteihin, päiviin ja kuukausiin, kuten tavalliset parviälyn vaivaamat ihmiset tapaavat ajankiertoa määritellä. Nyt kuitenkin havahduin yhtälailla outoon kuin kiehtovaankin ilmiöön, josta minulla on sananen sanottavana. Kyllä.

On näet käynyt ilmi japaninmaalla, että nuoret naiset ovat heittäytyneet merkillisen vietin vietäväksi, eli hierovat julkisilla paikoilla, niin metroissa, ostoskeskuksissa kuin virastoissa ja kouluissakin ryppyrusinaansa ja perspuoliskojaan ovenkahvoihin. Tämän jälkeen nämä samat neiti-ihmiset huokuen ilmeistä, vallan päälle päin näkyvää intohimoa ja eroottista hekumaa tuntien nuolevat ovenkahvat puhtaaksi takapillun limoista ja muista eritteistä. Ilmiö on mielenkiintoinen, mutta ei suinkaan uusi.

Jo 1960-luvun alussa xxxx:n hiippakunnan (tämä kohta poistettu seuran lakimiehen vaatimuksesta) tapasi aiheuttaa julkista pahennusta kirkkoväen keskuudessa hinkkaamalla peräpäätään ennen ja jälkeen jumalainpalvelusta, joskus jopa se aikana, kirkon ovenkahvoihin samalla suureen ääneen todistaen mitä henkivallat milloinkin halusivat hänen suullaan kertoa. Tämä profetian sisältö ei ollut kovin vakuuttavaa, vaikkakin volyymi ja intensiteetti olivat vallan hämmästyttäviä. Tämän seikan voin vahvistaa itsekin ilmiön paikan päällä nähneenä.

Lopulta toimitettiin valitus tuomiokapituliin, kun (nimi poistettu seuran lakimiehen vaatimuksesta) kirpeillä tammipakkasilla löytyi ennen kirkonmenoja housut nilkoissa kieli herran huoneen ovenkahvaan jäätyneenä. Kenties tätä pahetta olisi vielä suvaittu herramme Jeesuksen lampaiden keskuudessa pitempäänkin, mutta saarnastuolista käsin nahattoman kielen kanssa radiossakin kuultu jokseenkin kuuntelukelvoton saarnan mökellys antoi yleisesti olettaa, että sielunpaimen olisi ollut maistissa elikkä niin sanotusti ottanut.

Pappismieheltä suvaitaan toki melkoisen eksentristä käytöstä, jopa kirkon ovenkahvojen kuorruttamista ulosteella, mutta johonkin seurakunnan on ilmeisesti raja vedettävä, joka kyseisin kirkonpalvelijan kohdalla tuitui olevan juurikin tässä. Itse en moista valitusta ymmärrä, kokeneena sadomaagikkona ja hengentieteiden kenttätutkijana tiedän kokemuksen kautta, että mysteerin ytimeen ei pääse normien mukaisten ulkoisten kaavojen ja menojen suorittamisella, vaan juurikin heittäytymällä tapahtumien kulkuun kokonaisvaltaisesti omaa intuitiotaan seuraten.

Peräaukosta pääsemmekin sujuvasti presidentinvaaleihin, joita kohtaan en tunne suurtakaan mielenkiintoa, koska ehdolla ovat miehimys ja toisena ehdokkaana vellinsä ruokalappuun kuolaava idiootti. Presidentin virasta on riisuttu kaikki valta. Valta on kaikki ja ilman valtaa ei ole mitään. Presidentti on pelkkä nyrkki perseessä päätään keikutteleva irvokas käsinukke, jonka tärkein tehtävä on antaa vaalirahvaalle tunne siitä, että heidän mielipitellään olisi merkitystä. Jonkinasteinen arvovaikuttajahan presidentti on, joten tuotantoeläinten manipuloimiseen tämä on aivan kelvollinen.

Tähän saakka maamme presidenttinä on ollut jokseenkin typerä, kärttyinen ja pitkävihainen rekkalesbo, jonka suurin meriitti on ollut toiminta DDR:n vasikkana. Vakaumuksellisena perverssinä tosin arvostan suuresti hänen taipumustaan erilaisiin pissa- ja kakkaleikkeihin, mikäli tämä vuosikymmeniä kiertänyt sitkeä huhu pitää paikkansa. Väitetäänpä hänen vierailleen useasti yksityisillä saksalaisilla fetissiklubeilla ja esittäneen taiteilijanimellä Kakkakuningatar Viola tiukkaan yönmustaan kumiasuun verhoutuneena eroottista autohierontaa muhkealla westfalenilaisen renkimiehen ulostejöötillä. Onko tämä vain huhua, sitä en osaa sanoa.

Eli tässä katsannossa on aivan yksi ja sama, kuka tähän poliittiseen suojatyöpaikkaan valitaan. Jos nyt kuitenkin tarkastelemme näitä kahta ehdokasta, niin kallistuisin kuitenkin Sauli Niinistön puolelle. Jo silmistä näkee, että ketään ei ole kotona. Tällaista ilmiselvää vajakkia on todellista valtaa käyttävien helpompi ohjailla, toisin kuin tätä spermaa piereskelevää sivaripuppelia, jolla ajoittain saattaa esintyä ajoittaista aivotoimintaa. Kuitenkin pidättäydyn äänestämästä, sillä kuten olkapääni yli oikolukeva kanssalusiferisti Kaasu-Vatanen osuvasti juuri kiteytti; ”paskasta ei voi valita, paskaa se on silti.”

Lusiferin nimeen

Leon Kosmos
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti