Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kenttäsika Päivi Maria


Lukuisat lukijani ovat lähestyneet minua ja kyselleet emakkosika Päivi Marian kohtalosta. Kuten muistanette, tuo väki-viinalle perso emakko oli eksorkistiduomme matkassa Pohjanmaalla, kun manasimme kelpo B.S. Müllerin kanssa sexuaalidemonia vitunteitse ikä-neidistä.

Päivi Maria jaksaa oikein paksusti, hän majailee kevääseen saakka tutun satanistin, metsäsikojen jalostajan ja vannoutuneen jääspeedwayn harrastajan maanviljelijä X:n (nimi poistettu Seuran lakimiehen vaatimuksesta) luomutilalla.

Kunhan routa tästä hellittää, saapuvat virolaiset rakennusurakoitsijat Villu ja Raivo valamaan omakotitaloni viereen uuden sikalan pohjan Päivi Marian tarpeiksi. Laitan tähän artikkeliin kuvitukseksi Päivi Marian ihailijakuvan, mutta koska työmme eksorkismin ja magian parissa on hyvinkin luottamuksellista, en tietoturvasyistä voi paljastaa hänen koko henkilöllisyyttään.

Mainittakoon vielä tietyille irvileuoille tiedoksi, että vaikka nimesimme kenttäsika Päivi Marian juurikin Päivi Mariaksi, tämä ei liity millään tavalla Kristillisdemokraattien puheenjohtajaan ja kansanedustaja Päivi Maria Räsäseen. Ei. Tällaista panettelua emme tule sietämään ja nuhtelen vakavasti mainittuja rääväsuita pilkanteosta.

Henkilökohtaisesti arvostan Päivi Räsästä tavattomasti ja tässä puhun koko Turun Hengentieteen Seuran puolesta. Päivi on intohimoisena Jeesuksen-Kristuksen seuraajana esimerkillinen hengensoturi, perinteisiä suomalaisia arvoja noudattava kunnon perheenäiti, merkittävä kirjailija, politiikassa ansioitunut vaikuttaja, terävä-älyinen yhteiskunta-analyytikko, vallan esimerkillinen kansalainen ja kertakaikkisen hurmaava ja valloittava persoona.

Käy suorastaan kyrpimään siinä määrin tämä median hyeenalauman ja keskustelupalstoilla nimimerkkien piilosta ilkkuvien peräkammarien tupauunojen Päivi Räsäseen kohdistama nälviminen ja iva-puhe, että on kerta kaikkiaan pakko ottaa kaksin käsin viinaa! Muistakaa! Jokainen Päivi Räsäsen vihollinen on myös minun viholliseni ja minun viholliseni on Lusiferin vihollinen! Olkaa varoitettu!

Tällaisina jumalattomina irstauden ja julkihomouden aikoina tarvitsemme Päivi Räsäsen kaltaisia maltillisia ja konservatiivisia arvovaikuttajia, siispä kehotan lukijoita äänestämään häntä tulevissa eduskunta-vaaleissa ja myös minun ääneni Päivi Räsänen tulee saamaan, varsinkin kun en itse tällä kertaa ole ajatellut ehdokkaaksi asettua, ellei varta vasten tulla pyytämään.

Lusiferin Nimeen!

Leon Kosmos

1 kommentti:

  1. Juuri Näin. Jahka vaalikampanjat alkavat, saatamme hyvinkin antaa Räsäselle ilmaista mainostilaa seuramme sivuilta.

    VastaaPoista