Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

perjantai 14. tammikuuta 2011

Lesbous lähtee naisesta nussimalla

Nainen on lusiferiaanisessa mielessä astia, eli malja. Mies taas on käärme eli sauva. Raamatussa asia ilmaistaan vertauskuvin, eli kun Adam antaa Eevalle ensi kertaa kunnolla kyrpää eli käärmettä, Eeva täyttyy siemenestä ja synnyttää omenan eli ihmisen pojan. Tähän on olemassa luonnonjärjestyksen mukainen syy. Filosofi ja valtionmies Benito Mussolini on todennut:” Sota on miehelle mitä äitiys naiselle”, eli kummallekin sukupuolelle määräytyy tämän mukaan tehtävä, nainen synnyttää valtiolle lisää sotilaita ja äitejä, mies hedelmöittää naisia ja käy heimosotia. Tämä on ihmisen perusluonteen mukaista Lusiferille otollista käytöstä ja juuri perusluonteen vastainen toiminta aiheuttaa lesbolaisuuden kaltaisia sielullisia häiriöitä. Lesbolaisuus on perimmältään demoninen ilmiö.

Mestari Pekka Siitoimella on oiva resepti tähän sairauteen: "Sanoisin näin, että lesbot pitäisi ottaa kiinni, pistettäisiin käsiraudoilla kädet ja nilkat yhteen ja sitten kun ne pakkonussittaisiin niin kyllä vauvoja tulisi. Ei ne enää sen jälkeen olisikaan lesboja." Kyllä. En nyt puhu ruutupaita päällä rekkaa ajavista lesboista, joilla jo kasvaa partakin omasta takaa, tämä ihmistyyppi on täysin kaiken avun ulottumattomissa ja saattaa tulla turpaankin, jos kuvatun kaltaisille miehimyksille tarjoaa apua heidän vaivaansa, vaan harhaan johdetuista tosinaisista, jotka sielullinen häiriötila on johtanut hinkkaamaan toisiaan. Rekkalesboissa lesbouden demoni on saanut jo niin suuren vallan, että uhri on jo omaksunut demonin ulkoisia piirteitä. Mikäli uhri ei menehdy ennen sitä, hän muuttuu lopulta Succubukseksi.

Lesbostakin voi tulla kovalla työllä hyvä kotiäiti ja luonnonjärjestyksen mukainen miehensä palvelija. Olen ottanut sydämenasiakseni auttaa naisia. Vahvistan tilaisuuden tullen rotua siemenelläni ja parannan seksuaalisesti harhaisia lesbolaisnaisia. Jos sinä nainen kärsit lesbolaisuuden vaivasta, ota rohkeasti yhteyttä, niin voin magialle vihityssä kammiossani seksuaaliokkultisten riittien myötävaikutuksella täyttää maljasi. Narttuni voi soittaa tamburiinilla taustamusiikkia, jonka tahtiin on hyvä nussia ja se myös tuo lisää olutta, jos tarvitsen virkistystä välillä. Olen omistautunut liiketoiminnalle, sadomagialle, Lusiferin palvonnalle ja kaktusten kasvatukselle, mutta näin tärkeään asiaan minulta liikenee aina aikaa. Voimme myös tulla luoksesi Turun alueella, kannattaa varata ajoissa aika, parhaiten minuun saa yhteyttä sähköpostitse.

Hyvin nussitusta lesbosta tulee ajan myötä normaali, terve nainen, mutta se vaatii kovaa työtä ja Lusiferille tai Saatanalle vihityn pukin ajamaan lesbouden demonin naisesta. Kunnon mies on lähtökohtaisesti pukki. Tietty määrä julkeutta, iso kalu ja ehtymätön mieskunto ovat ne lähtökohdat, joista Mestari Siitoimenkin mukaan Lusiferille otollinen pukki syntyy. Jos olet pienikaluinen, kolmen minuutin löysä muna, älä vaivaudu. Heikko mies eli eunukki tekee vain suurta vahinkoa, jos yrittää käydä taistelemaan lesbolaisuuden väkevää demonia vastaan varustettuna vajavaisilla välineillä ja okkulttisilla tiedoilla. Lesbolaisuuden demoni vain vahvistuu epäonnistuneesta manausriitistä ja ilkkuu mitätöntä suoritustasi naisen suulla ja heikko siemenesi valuu reisille sen sijaan että hedelmöittäisi maljan.

Jos kuitenkin sinä lukijani tunnet myös halua parantaa lesbolaisnaisia ja ajaa pois lesbolaisuuden demonin naisesta ja olet vieläpä mieskunnoltasi kykenevä tähän, ohessa on hyvä neuvoja toimitusta silmälläpitäen. Ennen manausriittiä kannattaa syödä raakaa valkosipulia ja juoda runsaasti viinaa mieskunnon kohentamiseksi, mietiskellä ja pyytää samalla Lusiferilta voimaa lesbodemonin kanssa kilvoittelemiseen. Voit myös pyytää avustajaa soittamaan tamburiinia tai nokkahuilua toimituksen ajaksi.

Ensin nainen sidotaan tukevasti paikalleen, sillä lesbolaisuusdemoni voi houkuttaa häntä pakenemaan kesken menojen. Sitten potilas piiskataan perusteellisesti ja tähän tarkoitukseen tulee käyttää katajan, pajun tai koivun oksia, mielellään kaikkia kolmea, kunnes orvaskesi rikkoutuu ja veri alkaa pisaroida. Jos potilaan huuto häiritsee riitin suorittamista, voidaan tämän suu tukkia esimerkiksi ilmastointiteipillä. Oikean käden etusormella otetaan verta ja piirretään sillä viisikanta potilaan reisipakaraan. Samalla huudetaan lujalla äänellä perinteinen loitsu, joka on peräisin suomalaisen kansanparantajan ja viinasta katsojan Muurjoonaksen loitsukirjasta: ”Lusiferin nimeen, vitusta sisään ja perseestä ulos, siemenet sisään ja tässä on tulos”.

Tämän jälkeen tulee potilaan ruumiinaukot voidella syljellä, mikäli hän ei ole luontaisesti kostunut piiskauksesta. Kun kaikki tarpeelliset aukot on voideltu, nussitaan niin perkeleesti. On ensiarvoisen tärkeää, että riitin kuluessa kaikki kolme paritteluun sopivaa ruumiinaukkoa täytetään viriilillä spermalla, koska lesbouden demoni voi pyrkiä palaamaan uhriin muutoin tätä tietä. Sperma on salatieteessä muutenkin arvostettu ja paljon käytetty ainesosa, jonka voimaa ei tule väheksyä.

Joka kerta, kun potilaan eri aukkoja täytetään spermalla, huudetaan:” Lusifer! Lusifer! Tämä spermalla kuorrutettu huora on lahja sinulle, oi valon tuoja.” Lopuksi voidaan vielä, mikäli paukkuja riittää, laueta potilaan kasvoille, ei sillä että tämä olisi riitin onnistumisen kannalta olennaista, vaan koska se on niin metkan näköistä.

Yleensä yksikin taidolla toimitettu manausriitti riittää ajamaan lesbolaisuuden demonin takaisin tuonpuoleiseen, mutta mikäli näin ei käy, vaan uhri edelleen tuntee houkutusta naisen hinkkaamiseen, toistetaan riitti niin monta kertaa kuin on tarpeen. Joskus harvoin lesbolaisuuden vaiva on äitynyt niin pahaksi, että demonin manaamiseen tarvitaan runsaasti talkooväkeä ja nussimista. Tämä niin sanottu toisen asteen lesbolaisuus on kuitenkin hyvin harvinainen ilmiö. Allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä, mikäli näin pahaksi on tilanne päässyt. Reserviupseeriliiton saunailloista saan värvättyä sissiporukan kunnon karjuista, jolla ei veri vapise.

Lusiferin Nimeen

Leon Kosmos

1 kommentti:

  1. Tässä ollaan vanhan kansanperinteen juurilla. Arvokasta kulttuurityötä.

    VastaaPoista