Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Lusifer auttaa niitä jotka auttavat itseään


Minulta on usein kysytty mikä on salaisuuteni, kun menestyn liike-elämässä, autokaupoissa, naismaailmassa, ravi-totossa ja koiranäyttelyissä ennen näkemättömällä, miltei yliluonnollisella tavalla. Tämä kysymys myös sisältää omalta osaltaan vastauksen ytimen. Juurikin tämä yliluonnollinen elementti, syvällinen kunnioitus ja antaumuksellinen suhde aamuruskon poikaa Lusiferia kohtaan on pitkälti saattanut minut siihen johtavaan yhteiskunnalliseen asemaan taloudellisen ja poliittisen eliitin huipulle, johon toki muutoinkin puhdasrotuisena aatteessa vahvana arjalaisena alfa-uroksena kuulun.

Naisseikkailuni taas ovat pitkälti mestari Siitoimen kehittämän hypnoottis-magneettisen katseen ansiota, jolla naisen kaltainen sielulliselta kehitykseltään, sekä hengen- ja älynlahjoiltaan heikompi olento on helppo lumota. Lukijani, voin paljastaa että olen saanut ilmaiseksi pilluakin hypnoottis-magneettisen katseen avulla, joten tätä mysteriotaitoa ei ole syytä väheksyä. Myös siveellisimmänkin Pihtari-Liisan kaltaisen kyrvänseisottajan saa tällä menetelmällä auliisti levittämään reitensä ja heittäytymään mitä villeimpiin irstailuihin. Tähän oivalliseen seksuaalismaagisen lumovoiman harjoittamiseen palaan tulevissa posteissani vielä.

Muistuttakaamme mieliimme mitä mestari Siitoimen teos Musta Magia I Lusiferin yhteydestä vallan ja menestyksen olemukseen mainitsee:

Lucifer: pitää rakkautta turhanpäiväisenä tunteiluna ja kehityksen jarruna. Lucifer toivoo, että fyysisistä ihmisistä tulisi suuria persoonallisuuksia ja että ihmiset ratkaisisivat kaikki ongelmansa tekniikan ja aineellisen ylellisyyden avulla. Lucifer tukee häikäilemättömiä ihmisiä, jotka oman edun nimissä haluavat heikentää rakkauden sanoman levittämistä. Itsekkyydestä ja häikäilemättömyydestä ja raakuudesta Lucifer pitää ja kuka näin toimii, niin häntä Lucifer auttaa ja tukee kaikin tavoin.”

Kyllä. Nimenomaan Lusifer on oman polkunsa valinneelle arjalaiselle, viikinkien sotaisista heimoista polveutuvalle valloittaja-soturille otollinen jumala, sillä juurikin liike-toimi on Lusiferin kilvoittelusta nauttivalle persoonalle sopiva toimenala.

Sivistyksen näennäisen pintakiillon alla liike-elämä on kuin muinaisten soturien kilvoittelua elämästä ja kuolemasta, toista sijaa ei tässä kamppailussa tunneta, vaan ainoastaan voitto merkitsee. Mustekynällä allekirjoitettu itselle edullinen liikesopimus on kuin muinaisen heimosoturin vasarakirves, jolla tämä murskaa vastustajan kallon.

Ovela hallitsee tyhmää, voimakas heikkoa, mutta voimakas ja ovela kaikkia muita. Näin on aina ollut, näin on nyt ja tulee olemaan jatkossakin. Lusifer palkitsee suosiollaan ovelan ja vahvan, jolloin tämä saa entistäkin suurempia henkivoimia, maallista hyvää ja valtaa yli heikompien.

Pohjimmiltaan elämän perimmäisenä tarkoituksena on tuottaa viholliselle kipua. Talous-elämässä kilpailijan suistaminen perikatoon, jopa siinä määrin, että tämä joutuu muuttamaan kaupungin vuokra-asuntoon, vaimonsa alkoholisoituu ja hänen lapsensa ajautuvat prostituutioon tekee voiton vielä makeammaksi ja sitä kautta Lusiferille entistä otollisemmaksi. Päätän tämän pohdiskeluni Mestari Siitoimen sanoihin, joihin yhdyn täydestä sydämestäni: ”

Olen kivenkovaan rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairauttaa”

Lusiferin Nimeen

Leon Kosmos

1 kommentti: