Lemurian Kosmisessa Munassa julkistetaan Turun Hengentieteen Seuran aktiivin, Luciferin sotilaan, reservin upseerin, salatieteiden ja mysteriokielen kenttätukijan sadomaagikko Leon Kosmoksen mietteitä ja havaintoja olevaisen luonteesta.

perjantai 14. tammikuuta 2011

Kun Mestari Siitoin kissan keitti?

Mestari Siitoin kirjassaan Musta Magia I kuvailee syystäkin runsaasti pahennusta herättänyttä rituaalia, jossa uhrataan musta kissa keittämällä se elävältä:

”Seuraavassa esitän rituaalin joka täytyy suorittaa seuraavasti, ennen kuin voi ryhtyä Perkeleen oppilaaksi: Rituaalin suorittajalla täytyy olla yllään frakki, tai musta pitkä viitta. Liedellä tulee olla iso kattila, joka on melkein täynnä kiehuvaa vettä. Rituaalin suorittajalla tulee myös olla kiinniotettu täysikasvuinen musta kissa. Samalla kertaa tulee olla se yö joka on lähinnä uuden kuun syntymishetkeä. Noituminen suoritetaan klo 12-02.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen kissa otetaan syliin ja sidotaan sen jalat ettei se karkaa. Sitten kissa otetaan vasempaan käteen ja pudotetaan kiehuvaan pataan. Tämän jälkeen loihtija nostaa molemmat kädet sivulle ilmaan, ja huutaa hebreankielellä:

Ailaa himel adonaij amara Zebaoth cadas yeseraije haralius!

Seuraavaksi jatketaan suomenkielellä seuraava teksti:

Avukseni huudan Sinua oi Pimeyden Ruhtinas Lucifer, Sinun nimessäsi pyydän Saatanaa ottamaan minut palvelijakseen. (Tämä teksti huudetaan möreällä äänellä 8 kertaa kaikkiin ilmansuuntiin).”


Tämä rituaali liittyy Saatanan suosion tavoittelemiseen ja vihkimykseen Saatanan yhteyteen. Mestari Siitoin on itse maininnut lainanneensa rituaalin vanhemmasta salatieteellisestä perinnetiedosta ja mustan huumorin ystävänä julkaisseensa sen lähinnä shokkiarvon vuoksi. Skandaalilehdistö, tuo kansanvälisen siionismin kätyri, paisutteli tapansa mukaan asiaa myyntivoittoja tavoitellen. Tämä valheellinen propaganda onkin tuottanut valitettavaa tulosta, allekirjoittaneeltakin on usein tivattu tästä mainitusta rituaalista salatieteistä ja mysterioiden harjoittamisesta keskusteltaessa.

Kuitenkin, samaisen kirjan samassa yhteydessä on mainittu vaihtoehto tälle rituaalille, jota tiedän omin silmin tätä tapahtumaa todistaneena Mestari Siitoimenkin antaumuksella harjoittaneen:

”Hänen tulee etsiä itselleen sellainen tilapäisheila, joka ei vielä ole menettänyt neitsyyttään. Hänen tulee käsitellä tyttöä mahdollisimman hellästi ja mukavasti, jotta tyttö kiintyy häneen. Tämän jälkeen hänen tulee vietellä tyttö sänkyyn ja puhkaista samalla tämän immenkalvo siittimellään. Samalla hänen tulee ajatella voimakkaasti seuraavaa lausetta: ”Tässä Oi Pimeyden ruhtinas Lucifer, on Sinulle vaatimaton lahjani, jotta Saatana Sinun nimessäsi ottaisi minut oppilaaksensa!”

Lisäksi käytännön sadomaagiset kenttäkokeet ovat osoittaneet, että Saatanan suosioon voi päästä myös kaksinkertaisella penetraatiolla eli samaan aikaan nussimalla morsmaikkua tuhkaluukkuun.

Nyt esitänkin edesmenneen Mestari Siitoimen nimissä lukijalle kysymyksen: Kumpaa tekisit mieluummin, nussisit neitsyttä vai keittäisit kissaa? Tähän on olemassa vain yksi oikea vastaus ja Mestari Siitoinkin sen tiesi...

Haluan painottaa, että Turun Hengentieteen Seura ei missään tapauksessa hyväksy eläimiä kohtaan harjoitettavaa julmuutta. Eläinrääkkääjien suhteen emme ole niin tarkkoja, vaikka heidät eläimiksi laskenkin, sillä näitä viheliäisiä varten on seuran pyhimpään varattu useita metrejä entistä lehmän riimuketjua, jolla kiinni saatuja eläinten kaltoin kohtelijoita hakataan munuaisiin, kunnes nämä virtsaavat verta. Olkaa varoitettu!

Lusiferin Nimeen

Leon Kosmos

2 kommenttia:

 1. Mestari Siitoin teki kirjassaan Musta Magia itse asiassa testin.

  Tyhmät menivät hakemaan kissaa ja lensivät ulos seurasta, fiksut menivät laskemaan siementään.

  UHRI, eli SACRIFICE, tarkoitta TO MAKE SACRED, eli tehdä pyhäksi. Se EI tarkoita minkään ihmisen tai eläimen uhraamista.

  Turun Hengentieteen Seurassa UHRAAMINEN on AINA tarkoittanut nimenomaan oman siemenen "uhraamista", eli pyhäksi tekemistä.

  Tässä on suuri viisaus.

  VastaaPoista
 2. Voi Siitoin, immenkalvoa ei ensinnäkään puhkaista vaan venytetään (lukuunottamatta niitä erittäin harvoja tapauksia, joissa immenkalvo peittää koko suuaukon), ja toisekseen, joillain neitsyillä sitä ei ole lainkaan. Eikä se naisen nussiminen voi Saatanastakaan niin jäätävän maagista olla, että sillä suosioon pääsisi. Sitähän ihmiset on duunannu kautta aikojen.

  VastaaPoista